Consultanţă de Mediu
cu recomandări ce conduc la perfecţionare.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care Eco Environmental îşi bazează activitatea.

SC EcoEnvironmental SRL este infiinţată în anul 2013 sub conducerea unor ingineri - protecţia mediului cu experienţă vasta în domeniul abordat. Personalul implicat are studii superioare cat şi post-universitare pe secţiunea protecţia mediului / gospodărirea apelor / cadastru. Astfel, personalul nostru specializat si certificat indeplineste toate conditiile pentru a va oferi garantia unor servicii de calitate.
Politica dupa care ne ghidam succesul este, realizarea celor mai bune solutii eficiente pentru clientii nostri, cu costuri cat mai mici. Perfecţionarea activităţii dumneavoastră prin perspectiva Protecţiei Mediului este raţionamentul nostru fundamental.

În domeniul Protecţiei mediului, suntem autorizaţi de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru elaborarea: bilanţului de mediu, raportului de mediu şi raportului de evaluare de mediu.

Prin profesionalism şi experienţă în consultanţă, reprezentăm cheia succesului dumneavoastră.

Clientii nostri sunt societati cu obiecte de activitate diverse. Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate va puteti adresa cu incredere societatii noastre.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu raspunsuri profesionale, care corespund fiecarei cerinte prin intermediul diferitelor rapoarte si situatii complexe in domeniul protectiei mediului. Astfel puteti fi siguri ca ati ales firma potrivita